AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek getirmek

Kahve falında inek getirmek

Kahve falında inek getirmek bereket ve huzur getireceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, itibarını geri kazanacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında inek getirmek gördüyseniz:

  • Pahalı hediyeler almak veya başkalarını etkilemek için para harcamak eğilimi size bedel ödetebilir.

Kahve falında inek getirmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, moralinin, keyfinin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemek getirmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının et getirdiğini görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, borç batağına düşeceğine inanılır.

Kahve falında eşine kuma getirmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında birinin su getirdiğini görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşhedü getirmek her zaman hak ettiğini alacağına, rızık eksikliği yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çiçek getirmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüm anında şehadet getirmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, sevinçli bir hayat süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir