AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek getirmek

Kahve falında yemek getirmek

Kahve falında yemek getirmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, günden güne kazancının artacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek getirmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız.

Kahve falında birinin yemek getirdiğini görmek kötü bir habere veya tehlikeye, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemek getirmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin yemek getirdiğini görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında yemek getirdiğini görmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün yemek getirdiğini görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında komşunun yemek getirdiğini görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında besmele getirmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında eve eşya getirmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir