AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek bağırsağı görmek

Kahve falında inek bağırsağı görmek

Kahve falında inek bağırsağı görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına yorulur.

Kahve falında inek bağırsağı gördüyseniz:

  • En ufak bir boşlukta kaleye gol yeme ihtimaliniz var.

Kahve falında inek bağırsağı görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bağırsak kusmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bağırsak çıkarmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuzu bağırsağı görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi bağırsağını görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, düşmanına galip geleceğine işaret eder.

Kahve falında ağzından bağırsak çıktığını görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan bağırsağı yemek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bağırsak doldurmak kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir