AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi bağırsağını görmek

Kahve falında kendi bağırsağını görmek

Kahve falında kendi bağırsağını görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, sevindirici şeyler duymaya, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi bağırsağını gördüyseniz:

  • Bir kişinin güvenilirliği konusunda emin olmanıza ya da tamamen güveninizi kaybetmenize neden olacak gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında hayvan bağırsak görmek parasının ve canın güvende olacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında kuzu bağırsağı görmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında bağırsak solucanı düşürmek uğranılan zararın telafi edileceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında hayvan bağırsağı görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan bağırsak çıkarmak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırsak kanseri olduğunu görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bağırsak çıktığını görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında bağırsak ameliyatı görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir