AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineğin ağladığını görmek

Kahve falında ineğin ağladığını görmek

Kahve falında ineğin ağladığını görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, işlerinin ters gideceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ineğin ağladığını gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı diğerlerinin planlarından bağımsız bir şekilde önde tutmanız gerekiyor.

Kahve falında ineğin ağladığını görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında boğa ve inek görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ala inek görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, alanında marka bir isim olacağına yorulur.

Kahve falında ot yiyen inek görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında inekle öpüşmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında şişman inek görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süslü inek görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine delalettir.

Kahve falında inek dışkısına basmak sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir