AnaSayfa / Genel / Kahve falında inekle öpüşmek

Kahve falında inekle öpüşmek

Kahve falında inekle öpüşmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında inekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı gizli tutmalısınız.

Kahve falında boğulan inek görmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında inekle dövüşmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ineğin işediğini görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek pisliği görmek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, işlerin çok büyümeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında inek yada dana görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, sorunların günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında inek sağmak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inek hediye etmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında ineğin boğulduğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir