AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ve nar görmek

Kahve falında incir ve nar görmek

Kahve falında incir ve nar görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, kötü haberler alacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, işlerini boşvereceğine, sürekli tartışacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında incir ve nar gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Kahve falında nar ve incir görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında incir ve nar yemek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında incir ve nar görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil nar görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde nar görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına delalettir.

Kahve falında nar ayıklamak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına rivayet eder.

Kahve falında nar kusmak güzel bir bayanla evlilik yapacağına, rakiplerin geride bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında nar lekesi görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir