Kahve falında yeşil nar görmek

Kahve falında yeşil nar görmek mutluluk ve saadete, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, sorunların aşılacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil nar gördüyseniz:

  • Sürekli ödün vererek huzuru sağlamak zor olabilir.

Kahve falında yeşil nar görmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil nar yemek makam ve söz sahibi olacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil nar toplamak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden nar almak karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, sağlıklı ve zinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nar ve elma görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına rivayet eder.

Kahve falında nar koparıp yemek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, dinde bilginleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan nar yemek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında nar ve ceviz görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top