AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgun kayısı yemek

Kahve falında olgun kayısı yemek

Kahve falında olgun kayısı yemek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında olgun kayısı yemek gördüyseniz:

  • Ufak tefek maddi şanslar ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında olgunlaşmamış kayısı yemek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında olgun kayısı yemek oldukça uzun bir yolculuğa, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında olgun kayısı görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında olgunlaşmamış kayısı görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında olgun kayısı toplamak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, seyahatlere katılacağına inanılır.

Kahve falında olgunlaşmış kayısı toplamak ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında olgunlaşmış kayısı görmek işlerinde verimin artacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında olgunlaşmamış erik yemek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir