AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı reçel yemek

Kahve falında kayısı reçel yemek

Kahve falında kayısı reçel yemek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, verilen kararların geri çekileceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine tabir olunur.

Kahve falında kayısı reçel yemek gördüyseniz:

  • Küçük bir işe atılmak veya farklı yerlere iş başvurusunda bulunmak olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kayısı reçel yemek kısmetlerini de göremeyeceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında kayısı reçeli yemek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kayısı reçeli yapmak çalışmaları ile takdir toplayacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine delalettir.

Kahve falında kayısı reçeli görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dut reçeli yemek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına tabir olunur.

Kahve falında kızılcık reçeli yemek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına delalet eder.

Kahve falında erik reçeli yemek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hurma reçeli yemek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir