AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ve üzüm görmek

Kahve falında incir ve üzüm görmek

Kahve falında incir ve üzüm görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında incir ve üzüm gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin düşüncelerindeki olumlu ya da olumsuz yönleri işaret etmeniz maddi manevi ufak kazanımlara neden olabilir.

Kahve falında üzüm ve incir görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine işaret eder.

Kahve falında incir ve üzüm görmek maddi sıkıntıların biteceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm incir yemek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine işarettir.

Kahve falında üzüm ve incir yediğini görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında incir üzüm yemek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına yorulur.

Kahve falında üzüm ve incir yemek kafasının karışacağına, çok daha büyük işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında incir ve üzüm yemek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kuru incir ve üzüm görmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir