AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir tatlısı görmek

Kahve falında incir tatlısı görmek

Kahve falında incir tatlısı görmek fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret eder.

Kahve falında incir tatlısı gördüyseniz:

  • Yeni maddi düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Kahve falında sütlü incir tatlısı görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine işaret eder.

Kahve falında incir tatlısı görmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında tatlı incir yemek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında incir tatlısı yediğini görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında hint inciri görmek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, yokluğun biteceğine tabir olunur.

Kahve falında birine incir vermek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta incir toplamak bir fitne çıkarmaya, sorumlulukların azalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle incir yemek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir