AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare kaynatmak

Kahve falında fare kaynatmak

Kahve falında fare kaynatmak geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, canlanacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fare kaynatmak gördüyseniz:

  • Sevgilinizle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız.

Kahve falında fare kaynatmak kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında reçel kaynatmak onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına yorulur.

Kahve falında sütün kaynayıp taştığını görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında kaynat görmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaynını öpmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, yılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprak kaymasını görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çaydanlıkta kaynayan su görmek işlerinin yarım kalacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayın kaymasını görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir