AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir soymak

Kahve falında incir soymak

Kahve falında incir soymak çalışıyorsa terfi alacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, gözden düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında incir soymak gördüyseniz:

  • Ailenizdeki yaşlı kişilerle ilgilenmek zorunda kalıp, eğlence planlarından vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında incir soymak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyumcu soymak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında banka soyduğunu görmek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında armut soymak mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalettir.

Kahve falında yüzünün derisi soymak var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine delalet eder.

Kahve falında banka soymak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında enginar soymak haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına delalettir.

Kahve falında yüzündeki deriyi soymak onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir