AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaca tırmandığını görmek

Kahve falında ağaca tırmandığını görmek

Kahve falında ağaca tırmandığını görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaca tırmandığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda geç kalabilir veya erken davrandığınız için sorun yaşayabilirsiniz veya bazı şeylerin azı bazılarının fazlası sorun yaratabilir.

Kahve falında ağacın tepesine tırmanmak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, üzüntülerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaca tırmandığını görmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek ağaca tırmanmak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavak ağacına tırmanmak çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında köpekten kaçıp ağaca tırmanmak kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında ağaca tırmanmak dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında çınar ağacına tırmanmak işinden ve parasından olacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçlara tırmanmak falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir