AnaSayfa / Genel / Kahve falında yapraksız ağaç görmek

Kahve falında yapraksız ağaç görmek

Kahve falında yapraksız ağaç görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yapraksız ağaç gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmanız belli bir problemin zayıflamasını sağlayabilir, olayların peşini bırakmakta fayda var.

Kahve falında kavak ağacı yaprağı görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, sorunların artacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yapraklı ağaçlar görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan yaprak koparmak ailesinde gerginlikler yaşanacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında geniş yapraklı ağaç görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ceviz ağacı yaprağı görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dut ağacı yaprağı görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine işarettir.

Kahve falında ağaç yapraklarının döküldüğünü görmek getirisinden daha fazla olacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçların yapraklarının döküldüğünü görmek esenliğe kavuşacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir