Kahve falında incili gelinlik görmek

Kahve falında incili gelinlik görmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, hayırlı bir hayat süreceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incili gelinlik gördüyseniz:

  • Parasal problemlerinizin üstesinden gelebilmek için dostlarınızdan biraz yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında gelinlikte inci görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine rivayet eder.

Kahve falında incili gelinlik görmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında incili gelinlik giymek kendi hataları ile yüzleşeceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine inanılır.

Kahve falında incili altın küpe görmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, elinin darlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah inci küpe görmek hayallerin gerçekleşeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında incili altın kolye görmek ödeme güçlü çekeceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına yorulur.

Kahve falında inci altın yüzük görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil inci kolye görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir