AnaSayfa / Genel / Kahve falında inci satmak

Kahve falında inci satmak

Kahve falında inci satmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, güven kaybı yaşanacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında inci satmak gördüyseniz:

  • Asıl bakış açınızı veya ne yapmak istediğinizi bilen tek kişi sizsiniz.

Kahve falında inci satmak bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz inci yüzük görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dizilmis inci görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında incili altın kolye görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında inci bozdurmak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, tatsız haberlerin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında dağılmış inci görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, maddi kayıpların olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inci küpe aramak maddi gücünün eksileceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuran ve incil görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir