AnaSayfa / Genel / Kahve falında inci bozdurmak

Kahve falında inci bozdurmak

Kahve falında inci bozdurmak işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında inci bozdurmak gördüyseniz:

  • Bazı konular henüz istediğiniz şekilde şekillenmemiş veya size boyun eğmemiş olabilir.

Kahve falında inci bozdurmak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yükseldikçe yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inci elmas görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında istiridyeden inci çıkarmak eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına tabir olunur.

Kahve falında hakiki inci görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, hak ve din yolunu bırakacağına delalet eder.

Kahve falında incili bilezik görmek elde edilen nasibin artacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında incili altın küpe görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sudan inci çıkarmak elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incili bilezik takmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir