AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran ve incil görmek

Kahve falında kuran ve incil görmek

Kahve falında kuran ve incil görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, refaha erişileceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kuran ve incil gördüyseniz:

  • Kişisel istekleriniz artabilir.

Kahve falında kuran ve incil görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine delalettir.

Kahve falında altın ve inci görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine yorulur.

Kahve falında istiridyeden inci çıkarmak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına delalettir.

Kahve falında inci hediye almak elinin sıkışacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına yorulur.

Kahve falında topraktan inci çıkarmak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inci yüzük almak anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, huzurlu, mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inci bilezik görmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incili küpe takmak huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir