AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağılmış inci görmek

Kahve falında dağılmış inci görmek

Kahve falında dağılmış inci görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, feraha ereceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında dağılmış inci gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylar başınıza bela açabilir dikkatli olmalısınız.

Kahve falında dağılmış inci görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında altın inci görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına delalettir.

Kahve falında inci kolye çalmak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, umutlarını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inci kaybetmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinde inci görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz inci yüzük görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, hüsrana uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında denizden inci çıkarmak sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, maneviyatının çökeceğine inanılır.

Kahve falında midyeden inci çıkarmak inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir