AnaSayfa / Genel / Kahve falında inci küpe aramak

Kahve falında inci küpe aramak

Kahve falında inci küpe aramak seçkin bir eleman haline geleceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inci küpe aramak gördüyseniz:

  • Alışılmadık ya da akıldışı istekler karşısında şaşkına dönebilirsiniz, olumsuz yanıtlamanın bir yolunu bulamazsanız, ardı ardına gelen ultimatomlarla uğraşılması gerekebilir.

Kahve falında inci küpe aramak maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına yorulur.

Kahve falında inci küpe hediye almak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında birine inci küpe vermek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına işarettir.

Kahve falında beyaz incili küpe görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, uzun ve hayırlı bir ömre alamet eder.

Kahve falında inci kolye ve küpe görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, durgunlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz inci küpe takmak başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, geri plana düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz inci küpe görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalettir.

Kahve falında siyah inci küpe görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir