AnaSayfa / Genel / Kahve falında künye kaybetmek

Kahve falında künye kaybetmek

Kahve falında künye kaybetmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında künye kaybetmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren konularla yakından ilgilisiniz.

Kahve falında altın künye kaybetmek bir dediğini iki etmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Kahve falında künye kaybetmek umutlarının boşa çıkmayacağına, dertlerin bölüşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın künye bilezik görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker künyesi takmak emeklerinin boşa gideceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına işarettir.

Kahve falında koluna altın künye takmak çok büyük kazançlara sahip olacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kola künye takmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında birinden künye almak yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında künye bulmak iyilik ve hayır bulacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir