AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince yüzük takmak

Kahve falında ince yüzük takmak

Kahve falında ince yüzük takmak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, kısa sürede başarısının artacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında ince yüzük takmak gördüyseniz:

  • Diplomatik davranıp, olayları en basit şekliyle ele alabilirsiniz.

Kahve falında ince yüzük takmak ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ince bilezik takmak elinin kolunun bağlanacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ince yüzük görmek kişinin şansının artacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine işarettir.

Kahve falında ince altın yüzük görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı yüzük takmak büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağa taşlı yüzük takmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına inanılır.

Kahve falında ölüye yüzük takmak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına işaret eder.

Kahve falında tektaş yüzük takmak yılmayacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir