AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince bilezik takmak

Kahve falında ince bilezik takmak

Kahve falında ince bilezik takmak çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalet eder.

Kahve falında ince bilezik takmak gördüyseniz:

  • Hangi konularda sözler verdiğinizi, uzlaştığınızı veya imzalar atacağınızı tüm detaylarıyla kavramadan veya belli sorular sormadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında ince bilezik takmak cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına delalettir.

Kahve falında ince bilezik görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında ince altın bilezik görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, elindeki malların gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ince yüzük takmak akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, yanlış işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında burma bilezik takmak ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında kendine altın bilezik takmak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında iki tane altın bilezik takmak toplumda yükseleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın gümüş bilezik takmak zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, hak yemeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir