AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince yüzük görmek

Kahve falında ince yüzük görmek

Kahve falında ince yüzük görmek fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, kendisiyle de gururlanacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine delalettir.

Kahve falında ince yüzük gördüyseniz:

  • Farklı kültürler ilginizi çekebilir.

Kahve falında ince altın yüzük görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında ince yüzük takmak eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, hastalanacağına, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında ince yüzük görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalettir.

Kahve falında ince bağırsak görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ince bilezik görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işaret eder.

Kahve falında ince uzun balık görmek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşını ince görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ince kum görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir