AnaSayfa / Genel / Kahve falında tektaş yüzük takmak

Kahve falında tektaş yüzük takmak

Kahve falında tektaş yüzük takmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına yorulur.

Kahve falında tektaş yüzük takmak gördüyseniz:

  • Duygusal durumların size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında altın tektaş yüzük takmak zor zamanların biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında tektaş yüzük takmak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında alyans ve tektaş takmak bir yandan cenaze olacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tektaş ve alyans takmak dua alacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tektaş yüzüğün taşının düştüğünü görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tektaş yüzük taktığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tektaş yüzüğün kırıldığını görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına inanılır.

Kahve falında parmakta tektaş görmek Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir