AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince sinek görmek

Kahve falında ince sinek görmek

Kahve falında ince sinek görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, sevinçli haberlere, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında ince sinek gördüyseniz:

  • Gerekli analizleri yapmadan veya belli yöntemlerle ilerlemeden yola çıkmanız durumunda, peşinden gittiğiniz fikrin ya da bazı isteklerinizin gerçekleşme veya başarılı olma şansı zayıf olabilir.

Kahve falında ince sinek görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah ince çorap giymek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında ince beyaz ip görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, canla başla çalışacağına işarettir.

Kahve falında ince ve uzun yılan görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında ince yılan görmek işlere nazar değeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belini ince görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşları inceltmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı ince yılan görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir