Kahve falında ince elbise görmek

Kahve falında ince elbise görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, ömür boyu başarılı olacağına, huzurlu günlerin geleceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına tabir olunur.

Kahve falında ince elbise gördüyseniz:

  • Duygusal durumlar nedeniyle demoralize olabilirsiniz.

Kahve falında ince elbise giymek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ince elbise görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ince kum görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, çektiği yokluğun unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında ince belli olmak huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine yorulur.

Kahve falında uzun ince yolda yürümek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ince yol görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bacakları ince görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ince kaş görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, ticaretinin ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir