AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince kaş görmek

Kahve falında ince kaş görmek

Kahve falında ince kaş görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza tabir olunur.

Kahve falında ince kaş gördüyseniz:

  • Biraz zorlayıcı etkiler altındasınız.

Kahve falında ince kaş görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşını ince görmek iyi bir patron olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine delalettir.

Kahve falında kaşları ince görmek zafer ve zenginlik getireceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında erkekte ince kaş görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında kaşlarını ince almak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşını inceltmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kaşları inceltmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaş incelmesi görmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir