AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince ekmek yapmak

Kahve falında ince ekmek yapmak

Kahve falında ince ekmek yapmak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ince ekmek yapmak gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden fark etmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Kahve falında ince ekmek yapmak kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ince ekmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında ince ekmek yemek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ince ekmek görmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine işarettir.

Kahve falında hamur yoğurup ekmek yapmak aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına işaret eder.

Kahve falında unla ekmek yapmak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yufka ekmek yapmak pişirmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek yapmak ve pişirmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir