AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur yoğurup ekmek yapmak

Kahve falında hamur yoğurup ekmek yapmak

Kahve falında hamur yoğurup ekmek yapmak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, şifa ve moral bulacağına, güzel bir iş fırsatına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, dualarının karşılığını alacağına işarettir.

Kahve falında hamur yoğurup ekmek yapmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarda beklenmedik değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında hamur yoğurup ekmek yapmak üzgün olacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yoğrulmuş hamur görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamur yoğuran görmek çaresizleşeceğine, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini hamur yoğururken görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine yorulur.

Kahve falında hamur yoğuran kadın görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamur yoğuran birini görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çiğ köfte yoğuran birini görmek güveninin artacağına, çok başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında yoğrulmuş kına görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir