AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince kısa yılan görmek

Kahve falında ince kısa yılan görmek

Kahve falında ince kısa yılan görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, ekmeğin kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında ince kısa yılan gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya rekabet içeren konular önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında ince kısa yılan görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısa ince yılan görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında siyah ince uzun yılan görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında ince uzun yeşil yılan görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ince yılanlar görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, en tepkedeki kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında uzun ve ince yılan görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında sarı ince uzun yılan görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, dinde bilginleşeceğine yorulur.

Kahve falında ince sarı yılan görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, işini büyüteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir