AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarık ve cübbe görmek

Kahve falında sarık ve cübbe görmek

Kahve falında sarık ve cübbe görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, malına gelecek zarara, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, mal ve rızkın çoğalmasına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında sarık ve cübbe gördüyseniz:

  • İyi bir dinlenmeden sonra son derece sakinleştiğinizi göreceksiniz.

Kahve falında sarık cübbe görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında cübbe sarık görmek dik durmaya çalışacağına, gitmediği yerlere gideceğine işaret eder.

Kahve falında cübbe sarık giymek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarık cübbe giymek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarıklı cübbeli adamlar görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında cübbeli sarıklı görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında cübbe ve sarık giymek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında cübbeli sarıklı birini görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir