AnaSayfa / Genel / Kahve falında iltihaplı yara görmek

Kahve falında iltihaplı yara görmek

Kahve falında iltihaplı yara görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, aileyle iş yapmayacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iltihaplı yara gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında kırıcı olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bacakta iltihaplı yara görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bacağında iltihaplı yara görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine delalettir.

Kahve falında iltihaplı yara görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakta iltihap görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında iltihaplı kulak görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iltihabı sıkmak gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında iltihaplı tırnak görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalettir.

Kahve falında kulaktan iltihap aktığını görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir