AnaSayfa / Genel / Kahve falında iltihaplı kulak görmek

Kahve falında iltihaplı kulak görmek

Kahve falında iltihaplı kulak görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iltihaplı kulak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte başarılısınız.

Kahve falında kulakta iltihap görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulağından iltihap aktığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak iltihabı görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında iltihaplı kulak görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünden iltihap aktığını görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iltihap akıtmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine rivayet eder.

Kahve falında burun iltihabı görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bacakta iltihap görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir