AnaSayfa / Genel / Kahve falında iltihaplı tırnak görmek

Kahve falında iltihaplı tırnak görmek

Kahve falında iltihaplı tırnak görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, hedeflerine kavuşacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iltihaplı tırnak gördüyseniz:

  • Aksine çevrenizdekilerin antipatisini kazanırsınız.

Kahve falında iltihaplı tırnak görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza delalet eder.

Kahve falında göbek deliğinden iltihap aktığını görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, başarıya giden yolların açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde iltihap görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında memede iltihap görmek karısının çok mutlu olacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulaktan iltihap aktığını görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulakta iltihap görmek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına alamet eder.

Kahve falında burun iltihabı görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kulak iltihabı görmek ticarette başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir