AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilk kez ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında ilk kez ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında ilk kez ilişkiye girdiğini görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, ticaret hayatına atılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, esenliğe kavuşulacağına, hayallerinin söneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ilk kez ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Maddi açıdan desteklenme isteği artıyor.

Kahve falında ilk kez ilişkiye girdiğini görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ilk kez adet olmak gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine yorulur.

Kahve falında ilk kez sigara içmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ilk kez araba sürmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ilk kez uçağa binmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ikinci kez evlenmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ikinci kez evlendiğini görmek korkularının üzerine gideceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir