AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilk evini görmek

Kahve falında ilk evini görmek

Kahve falında ilk evini görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında ilk evini gördüyseniz:

  • Az rastlanır türde bir olay maddi durumunuzla veya özel yaşamanızla ilgili planlarınızda ya da rutininizde değişikliğe neden olabilir.

Kahve falında ilk evini görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kimseyle konuşmayacağına delalet eder.

Kahve falında ilk sevgilini görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğin ilk dişinin çıktığını görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ilk kuranı kerimi görmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ilk kez ilişkiye girdiğini görmek afiyete ereceğine, güçten ve takatten düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ilk kez sigara içmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, parasının ve canın güvende olacağına delalet eder.

Kahve falında ilk kez adet olmak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ilk defa sigara içmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir