AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilk kuranı kerimi görmek

Kahve falında ilk kuranı kerimi görmek

Kahve falında ilk kuranı kerimi görmek büyük paralar kazanılacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ilk kuranı kerimi gördüyseniz:

  • Egonuzu anlaşılması gereken konulardan ya da pazarlıklardan uzak tutmalısınız.

Kahve falında ilk kuranı kerimi görmek işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, zamandan da kar edeceğine işarettir.

Kahve falında kuranın ilk sayfasını okumak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ilk safta namaz kılmak çaresiz ve yalnız kalacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yasin suresinin ilk sayfasını okumak hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ilk sevgilini görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine işarettir.

Kahve falında ilk sevdiğini görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ilk görev yerini görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, kazancını çoğaltacağına işaret eder.

Kahve falında ilk yardım yapmak gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir