AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı yuvası bozmak

Kahve falında arı yuvası bozmak

Kahve falında arı yuvası bozmak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, itibarının ve makamının artacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arı yuvası bozmak gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri ya da şikayetlerinizi dile getirmeniz duygusal anlamda suların ısınmasına neden olabilir.

Kahve falında arı yuvası bozmak özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karınca yuvasını bozmak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında örümcek yuvası bozmak yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yuva bozmak hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karınca yuvası bozmak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında eşek arısı yuvası görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, çok büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında arının yuva yaptığını görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine delalet eder.

Kahve falında arı yuvası görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir