AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuva kurmak

Kahve falında yuva kurmak

Kahve falında yuva kurmak kötü bir habere veya tehlikeye, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, kazancının da artacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, rahata kavuşmaya, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yuva kurmak gördüyseniz:

  • Tecrübelerinizin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yuva kurmak fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına inanılır.

Kahve falında örümcek yuvası bozmak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında civciv yuvası görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin yuvası yapmak ardından yeni bir işe gireceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında karınca yuvasına oturmak büyük fırsatlarla karşılaşacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karınca yuvasını bozmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında örümcek yuvası görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bülbül yuvası görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir