AnaSayfa / Genel / Kahve falında arının yuva yaptığını görmek

Kahve falında arının yuva yaptığını görmek

Kahve falında arının yuva yaptığını görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine yorulur.

Kahve falında arının yuva yaptığını gördüyseniz:

  • Belli bir ticari, duygusal ya da sağlığınızla ilgili hedefinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak desteği bulabilirsiniz.

Kahve falında arının yuva yaptığını görmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında arı yuvası bozmak işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında eşek arısı yuvası görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında arı yuvası görmek işsiz ise işe gireceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında leyleği yuvasında görmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, duygularının karşılığını alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediye yuva yapmak kısmetinizin açılacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında örümcek yuvası bozmak helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında yuva bozmak büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir