AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm ve arı görmek

Kahve falında üzüm ve arı görmek

Kahve falında üzüm ve arı görmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, kimden akıl soracağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında üzüm ve arı gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonramodumuz bir miktar düşebilir.

Kahve falında üzüm ve arı görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında arı ve üzüm görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında bolca arı görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arıyı bal yaparken görmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına inanılır.

Kahve falında eşek arısının soktuğunu görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arı iğnesini çıkarmak para pul sahibi olacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına inanılır.

Kahve falında arıcılık yapmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arı petekleri görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir