AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal içinde arı görmek

Kahve falında bal içinde arı görmek

Kahve falında bal içinde arı görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında bal içinde arı gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde hem şanslı, hem şanssızsınız.

Kahve falında balın içinde arı görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bal içinde arı görmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına alamet eder.

Kahve falında bal ve arı görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde bal arısı görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, aileye büyük bir ev alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bal yapan arı görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında arı bal görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında arıdan bal almak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine rivayet eder.

Kahve falında birçok bal arısı görmek eskisinden de iyi olacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir