AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilaç duymak

Kahve falında ilaç duymak

Kahve falında ilaç duymak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ilaç duymak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan kişiler güven telkin etmiyor olabilir.

Kahve falında ilaç duymak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına yorulur.

Kahve falında iğne ve ilaç görmek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe ilaç içmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ilac satin almak hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işarettir.

Kahve falında kutu ilaç görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ilaç saklamak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına delalet eder.

Kahve falında ilac satmak iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine işarettir.

Kahve falında ilaç dağıtmak fırsatların daha büyük getirileri olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir