AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilaç yutamamak

Kahve falında ilaç yutamamak

Kahve falında ilaç yutamamak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sıkıntıların azalacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine delalettir.

Kahve falında ilaç yutamamak gördüyseniz:

  • Duyguları ya da düşünceleri değişen veya son dakika değişiklikleri yapan kişiler nedeniyle planlarınızdan vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında acı ilaç içmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında fitil ilacı görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iğne ilaç görmek aralarından su sızmayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ilaç kullanmak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ilacı yutamamak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında tatlı ilaç içmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına delalettir.

Kahve falında ilaç hap görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, parasız kalmaya inanılır.

Kahve falında ilac satmak kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir