AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı ve karınca görmek

Kahve falında arı ve karınca görmek

Kahve falında arı ve karınca görmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, insanların takdirini kazanacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arı ve karınca gördüyseniz:

  • Dışarıya karşı zayıf bir kişilik sergileyebilirsiniz.

Kahve falında arı ve karınca görmek rızkının kesileceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına işarettir.

Kahve falında karınca ve arı görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine işarettir.

Kahve falında toplu arı görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arının uçtuğunu görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arı iğnesi çıkarmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, ömrünün uzun olacağına delalet eder.

Kahve falında bal arısının oğul çıkardığını görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, ticarete atılacağına işaret eder.

Kahve falında arı yuvası bozmak ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında eşek arısı görmek mal mülk sahibi olacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir