AnaSayfa / Genel / Kahve falında karınca ve arı görmek

Kahve falında karınca ve arı görmek

Kahve falında karınca ve arı görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında karınca ve arı gördüyseniz:

  • İyimser düşünmeseniz de, iyimser görünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında karınca ve arı görmek hayatının yoluna gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arı ve karınca görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arılar tarafından sokulmak fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arıların oğul verdiğini görmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında elini arı soktuğunu görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü arı görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında arı bal görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı siyah arı görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sıkılacağı bir haber almaya rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir