AnaSayfa / Genel / Kahve falında arının uçtuğunu görmek

Kahve falında arının uçtuğunu görmek

Kahve falında arının uçtuğunu görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, sorunlarının çözüleceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına yorulur.

Kahve falında arının uçtuğunu gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde yaşanabilecek bir değişiklik yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında uçuşan arılar görmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, satışların düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçan arı görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arının uçtuğunu görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, fal sahibi erkekse şansının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başında arı görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında arı bal peteği görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü arı görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında arıların sokmasını görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarında arı görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir